Vă credeți frumoase cu 3 tone de machiaj pe voi?

Băi fraților eu nu mai pot cu VIP-urile astea închipuite care pozează pe Facebook în mari dive, în cele mai frumoase femei. Ele au impresia că dacă au avut baftă și au primit un corp mai strălucit de la Mama Natură, dacă-și dau cu 3 tone de machiaj pe față, gata, sunt cele mai faine.

Nu e decât o iluzie. Dacă le duci pe paiațele astea de Facebook la ștrand și le arunci în apă, când ies la suprafață ai impresia că planeta a fost invadată de zombi. Sau că este ceva întrunire la ștrand a victimelor de la Cernobîl.

Și, evident, ele au pretenții la băieți grupa mare. Ele vor cei mai frumoși băieți dar nu mi se pare corect. Ele sunt niște impostoare. Adică ele vin cu 3 tone de machiaj și vor ceva frumos natural? Că doar băieții din ziua de azi nu se machiază. Sau așa sper, căci de coc-uri am văzut că au cam început să se atingă. Cum pana mea să te crezi mă diva divelor când tu ai 3 kilograme de fond de ten pe tine? Cât de departe a ajuns impostura în țara asta? Chiar așa unele proaste chiar nu mai au simțul realității?

Reply