Ca să slăbești, ai nevoie de…

Lupta cu kilogramele este una destul de dură pentru toată lumea. Nu există om care să slăbească miraculos fără să depună niciun efort, decât dacă este poate bolnav. Ei bine, dacă ai pornit și tu lupta contra kilogramelor în plus și deja ți se pare că treci prin Furcile Caudine, nu te da bătut. Vom discuta în cele ce urmează de câteva lucruri ce-ți vor fi mai mult decât utile în această luptă acerbă, luptă în care poți să ieși biruitor fără probleme. Iată de ce anume ai nevoie mai exact ca să dai jos kilogramele acumulate aiurea pe tine.

Ca să slăbești, ai nevoie de…

  1. Voință – dacă nu-ți dorești cu adevărat chestia asta, nu se va întâmpla. Voința, determinarea, pot avea motivații din cele mai diverse. Pe unii îi ambiționează faptul că vine vara și vor putea merge la mare nestingheriți, pe alții îi ambiționează poate acceptarea socială.
  2. Sport – deși pe internet sau pe la TV se face reclamă la greu la fel de fel de produse „minune” ori pastile pe care le iei și BAM, ai parte de un corp de invidiat. Și toate se întâmplă noaptea, în timp ce tu dormi și astfel nu ești nevoit să mai faci exerciții fizice. Nici pomeneală.
  3. Alimentație – dacă nu-ți schimbi regimul alimentar nu ai cum să slăbești niciodată. Trebuie să renunți la fast food, la Coca Cola adică la sucurile carbogazoase, la mesele luate noaptea sau la cantitățile impresionante de ciocolată din pricina cărora ai ajuns supraponderal.
  4. Ajutor – poți să apelezi și la ajutor specializat dacă ai impresia că bați pasul pe loc. Există programe precum Revvolution care te pot ajuta de la A la Z în demersul tău, care vin cu pachete personalizate în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice

Așadar, ca să slăbești nu ai nevoie de intervenții chirurgicale, nu ai nevoie de pastile „minune”, nu ai nevoie decât de voință, de sport, de reglarea regimului alimentar și, dacă situația impune, de ajutor de specialitate venit din partea nutriționiștilor și antrenorilor de fitness. Dacă tu crezi cu tărie în ceea ce urmează să faci, stai fără griji, vei reuși să dai jos orice greutate.

Reply