Aroganță de 2 lei născută din prafuri

Nu am înțeles niciodată de ce fetele din ziua de azi au devenit atât de arogante și atât de pline de ele. Treci pe lângă ele pe stradă și parcă sunt la defilare pe podium, se uită fix în față, nici la stânga, nici la dreapta, la muritorii de rând care trec pe lângă ele.

Asta e o aroganță de 2 lei născută din prafuri, din machiajele cu care-și acoperă imperfecțiunile apoi se cred mari dive ale frumuseții. E o aroganță pe nedrept, ce drept ai să te dai mare cu ceva fals? Ce drept ai să te crezi divă doar ajutată de machiaje?

Care este logica? eu nu mai înțeleg lumea în care trăiesc. Toate bocciile se cred prețioase, toate urâtele se fac frumoase ajutate de 3 kilograme de machiaj apoi dau cu aroganțe, merg pe stradă numai cu nasul pe sus. E ridicol.

În străinătate e o plăcere să mergi pe stradă, te uiți la oameni, ei se uită la tine, le zâmbești, ei îți zâmbești, comunici cu ei, ei comunică cu tine și așa mai departe. Numai la noi la români vezi prostia asta cu divele care nu se uită măcar stânga dreapta de importante ce se cred.

O importanță care din punctul meu de vedere este egală cu zero în lumea celor care judecă și gândesc un pic.

Reply