Cum scăpăm de vecinii care dau muzica la maxim?

Atunci când locuiești într-un oraș, sau chiar și la țară, se presupune că stai printre oameni. O să ai vecini mai mulți sau mai puțini pe metrul pătrat, în funcție de forma imobilului tău: casă sau bloc.

E foarte posibil ca indiferent unde locuiești în România, să ai probleme cu vecinii care dau muzica la maxim. De ce fac ei treaba asta?

Păi sunt mai multe motive: sunt niște țărani, sunt niște prost crescuți, niște needucați și niște oameni foarte egoiști, nepăsători, pe care nu-i interesează că deranjează pe alții.

Din păcate nu au avut părinți care să-i educe și au crescut așa fără simț de responsabilitate. Unii dintre ei pur și simplu nu realizează că deranjează, alții realizează dar din cauza nesimțirii, nu le pasă.

Întrebarea de bază este cum scapi de ei, cum îi convingi să nu mai deranjeze? Păi există o singură metodă: chemi poliția direct.

Nu ai tu ce să cauți să discuți cu asemenea oameni din moment ce ei știu că tu ești acolo aproape, ei știu că te deranjează, dar te consideră un rahat neimportant.

Ai sunat la poliție, se va deplasa un echipaj, îi va amenda și cu asta basta. Și așa faci mereu. Nu ai ce să discuți tu cu asemenea idioți.

Reply