Alegerea unui apartament cu 2 camere în București – de închiriat

Să faci rost de un apartament închiriat în București nu este nici pe departe atât de simplu precum pare pentru că trebuie luate în calcul foarte multe variabile, despre care vom discuta și noi în cele ce urmează. Dacă nu ai închiriat niciodată un apartament în capitală aceste 6 sfaturi de mai jos mai mult ca sigur te vor ajuta. Piața imobiliară din București este una plină de surprize neplăcute și de țepe, așa că ar trebui să fii cu ochii în patru..

Cum să alegem un apartament cu 2 camere de închiriat în București

  1. Zona – trebuie să cauți apartamente de închiriat București 2 în funcție de unde muncești. Toată lumea face așa. E clar că dacă lucrezi în Sectorul 2 va trebui să cauți un apartament de închiriat în acea zonă. Altfel, vei face o veșnicie pe drum spre muncă sau spre casă, seara.
  2. Prețul – acesta trebuie să corespundă cu puterea noastră de cumpărare. Există și apartamente cu 2 camere de închiriat cu 1000 de euro/lună, cu condiții foarte bune, dar există și cu 400 sau 500 de euro/lună, pentru oameni cu venituri mai modeste.
  3. Condițiile – ne referim aici la confortul elementar. Un apartament care se dă la chirie trebuie să aibă curent, apă, internet, apă caldă, căldură și aer condiționat. Desigur, dacă unele dintre aceste condiții elementare lipsesc (în România e posibil orice), prețul trebuie să fie mai mic.
  4. Suprafața – aici trebuie să fie o combinație cu prețul. Cu cât suprafața este mai mare cu atât prețul este mai piperat. Desigur, contează și zona și condițiile atunci când se calculează prețul de închiriere dar per total, cu cât suprafața e mai mare, și prețul crește.
  5. Agenția – ar fi ideal să vă orientați direct spre o agenție precum Bliss Imobiliare atunci când aveți nevoie de apartamente cu 2 camere de închiriat în București. Site-urile de anunțuri generale gen olx sunt pline de anunțuri fictive și fel de fel de combinatori ciudați.
  6. Contractul – neapărat trebuie să închiriați cu contract. Mulți dintre proprietari nu vor vrea să facă pentru că prin intermediul semnăturii, chiriașii deprind drepturi, iar proprietarii sunt nevoiți să plătească taxe la stat. Proprietarii neserioși la contract se văd.

Reply