Despre femeile care toacă semințe și fac mizerie pe stradă

Mergeam pe stradă în urmă cu câteva zile, când, la un semafor în spatele meu, ca să nu zic în curul meu, m-am trezit cu două paiațe.

Cu două adolescente mai bine zis. Amândouă dădeau pe-afară de importanță și de aroganță, amândouă aveau mâna stângă întinsă ca la cerșit.

Ele nu cerșeau sau ceva de genul, dar în acea mână țineau semințele pe care le mâncau pe stradă. Ce poate fi mai urât decât o femeie care scuipă coji de semințe pe stradă?

Nu știu fraților, eu când am fost mic am fost crescuți de părinți cu responsabilitate, am fost învățat să nu fac mizerie pe stradă și nici acasă nu am făcut, și invers.

Ele probabil la fel fac și acasă, se pun în fața televizorului din sufragerie și încep să toace semințe, să le scuipe pe jos sau chestii de genul…

Cât de prost crescut, cât de țăran coclit trebuie să fi ca să faci așa ceva pe stradă, adică să mănânci semințe și să scuipi coji pe jos. Cred că suntem unici în lume cu apucătura asta, cum suntem și cu manelele.

Și mi-e scârbă când văd scârbe de-astea prost crescute dar care au aere de mari dive.  Băi frate și să mai zic o treabă.

N-am avut niciodată nimic cu oamenii care au venit la oraș de la țară. Am înțeles, au fost crescuți cu muncile câmpului, cu semințe din de-astea.

Dar pana mea, când vii din sălbăticie în civilizație, nu te adaptezi și tu? Nu vrei să te civilizezi și tu?

Sau ai pretenția că tu ești deja super civilizat iar proștii ăștia de la oraș nu știu ce-i bun, așa că trebuie învățați să scuipe și ei coji de semințe, nu?

Reply