Regula prietenei grase

Există o regulă nescrisă, în tot Universul cred nu doar la noi pe Terra, care spune că o fată frumoasă pe care tu o placi o să iasă în oraș întotdeauna alături de o prietenă grasă pentru care caută partener. Demult caută dar din oarecare motive, nu a găsit până acum.

Sunt curios dacă există posibilitatea de a fenta cumva regula asta, nu știu dacă a reușit cineva vreodată. O fi ca moartea, cum din moarte nu s-a mai întors nimeni să ne spună ce și cum, nici cei care rup această regulă și izbutesc să o biruiască, reușesc să rămână cu fata frumoasă, nu cu cea grasă aflată permanent în cutare de partener, nu or avea voie să aducă soluția în prim plan. O fi vreo entitate online de genul CIA care supraveghează, care monitorizează constant internetul și mass medica astfel încât informația să nu iasă niciodată la suprafață dacă cineva ciripește.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Prietenele grase ale fetelor frumoase, care sunt mereu în căutare de partener, să nu se supere. Să pună mâna pe sport și să lase fast-food-ul.

Reply