Despre femeia care se duce să cumpere materiale de construcții

Nu am înțeles niciodată femeia băgăcioasă, care este atehnică, incapabilă să înțeleagă domeniul construcțiilor dar pe care o vezi că se duce prin magazinele de bricolaj că pune întrebări idioate celor de pe raioane.

Printre cele mai idioate întrebări pe care le-am auzit prin magazinele de bricolaj, adresată de o femeie a fost „Păi și unde are rezervorul?”. Se referea la un regulator de tensiune pe care l-a confundat cu un generator.

Măi frate, dacă nu te pricepi, de ce te duci la cumpărături? De ce ții morțiș să te faci de râs? Ce cauți să cumperi generatoare sau materiale de construcții din moment ce nu ai bătut în viața ta un cui?

Pe bune, nu am fost niciodată misogin și acest site încă din titlu combate ideea de misoginism, însă încep să fiu de părere că am trecut prea repede la „drepturi egale”.

Prin drepturi egale unele femei au înțeles cu totul altceva și din păcate se cam fac de râs.

Am mai văzut niște doamne pe la parchet, tot printr-un magazin de-ăsta de bricolaj, habar nu aveau cum se calculează suprafața la o cameră dar ele voiau să cumpere parchet.

Stai măi în banca ta dacă nu te pricepi, sau măcar ia un meseriaș cu tine dacă tot vrei, dacă tot ții morțiș să te duci tu ca femeie să cumperi parchet.,

Reply