Ce înseamnă o femeie cu adevărat inteligentă?

Nu am de gând să încep acest articol cu glume 100% misogine așa că am să vorbesc direct despre cum văd eu o femeie inteligentă, sau mai bine zis cum cataloghez eu o femeie, în baza a ce criterii, cataloghez eu o femeie drept inteligentă.

Ce înseamnă o femeie cu adevărat inteligentă?

O femeie inteligentă este în primul rând o femeie care simte, care înțelege ce se întâmplă cu tine fără ca tu să fii nevoit să spui nimic. Este genul de inteligență emoțională care în ziua de azi este mai mult decât scumpă la vedere. Superficialitatea a câștigat războiul cu personalitatea.

În al doilea rând, o femeie inteligentă este o femeie independentă, capabilă să se descurce pe cont propriu. Are un job bine plătit, are ceva studii, este capabilă să se întrețină în sensul de a-și cumpăra o casă, o mașină, fără ajutor de la tati. Sau de la mami. Sau de la iubi.

În al treilea rând, o femeie inteligentă din punctul meu de vedere este o femeie care este capabilă să vorbească și să scrie corect în limba română. Despre românce vorbim. Destul de rar să mai vezi așa ceva în ziua de azi, iar Facebook este cel mai bun martor în acest sens.

Reply