Tutorial – cum să stai departe de țepele cu reduceri online

Online-ul și țepele lui. Din păcate, cu toate că internetul a devenit un suport fantastic pentru comerț, au început să apară și țepele cu oferte sau mai bine zis, ofertele fictive care din punct de vedere legal, nu prea pot fi „rezolvate”. Legislația în ceea ce privește comerțul online încă nu este pusă la punct așa că nu ne mai mirăm de nimic. Să luăm drept exemplu Black Friday – un concept foarte frumos și benefic în străinătate, a fost importat și terfelit prin mocirlă în România, cu fel de fel de oferte false prin care s-a demonstrat pentru a mia oară faptul că românii au hoția în sânge. Parcă românul nu se simte bine dacă nu-și face o afacere prin care să păcălească pe cineva, nu să facă business corect.

Păi nu am văzut noi „reduceri” de Black Friday care erau în realitate niște prețuri mai mari pentru anumite produse față de perioada de dinainte de reducere? Ei bine, nu disperați. Există și metode prin care poți să stai departe de aceste țepe date în mediul online prin intermediul ofertelor fictive. Iată ce trebuie să faci mai exact. Am mai spus eu că în lumea asta mare, cel mai mare dușman al românului este tot românul. Când o să fie eradicată hoția din molecula ADN a românului, o să trăim practic într-o lume din care Dumnezeu a fost demult eliberat de sarcini.

Tutorial – cum să stai departe de țepele cu reduceri online

  1. Consultă oferta și în alte magazine – scrie pe Google numele produsului care te interesează și cu siguranță îl vei găsi și într-un alt magazin online. O să vezi care este prețul mediu și astfel vei putea realiza dacă este țeapă sau nu.
  2. Urmărește produsul din timp – dacă ai de gând să cumperi de Black Friday sau în cadrul altor promoții anunțate din timp de către magazinele online, tot din timp urmărește și tu prețurile pentru produsele care te interesează.
  3. Cumpără cu ajutorul voucherelor – este o metodă prin care ai acces la reduceri online reale și care nu a păcălit pe nimeni niciodată. Găsești vouchere și pentru servicii, nu doar pentru produse.

Reply