Recuperarea banilor de la „prieteni” – misiune imposibilă

O veche zicală spune în felul următor „Dacă vrei să vezi cine îți este prieten cu adevărat, dă-le bani cu împrumut!” și vă asigur că este 100% reală. Cu toții avem sau am avut genul acela de „prieteni” care au cerut bani împrumut și de ani de zile n-au mai dat măcar 1 leu înapoi.

În schimb, ei sunt bine, unii dintre ei muncesc pe mii de de euro poate prin străinătate. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să împrumuți niciodată bani la nimeni. La nimeni. Cei care au nevoie de bani să meargă la bancă.

Se presupune că dacă sunt oameni serioși, au joburi la care se duc zilnic iar un credit de la bancă nu va fi deloc greu de luat. Dacă sunt genul de terchea berchea care nu au niciun venit, care fug de muncă ca dracu de tămâie dar în schimb vin să ceară bani cu împrumut, nici vorbă să dați.

De ce? Pentru că ăștia sunt genul de oameni care vor să te facă, se cacă pe ea de prietenie și după ce se văd cu sacii-n căruță, nu mai dai de ei. Ajung să fugă de tine cu căruciorul prin supermarket după ani de când au luat banii și nu i-au mai dat înapoi.

Reply