Cât de mult îți place meseria pe care o practici?

Oare câți dintre noi ne trezim dimineața foarte entuziasmați de faptul că urmează o nouă zi de muncă? Foarte puțini. Acest sentiment de entuziasm pentru muncă îl mai au doar oamenii care reușesc să transforme pasiunea într-un job full time, sau invers.

În România este destul de dificil să-ți găsești un loc de muncă la care să te duci cu plăcere pentru că intervin de obicei certurile cu patronii sau cu angajații, indiferent cât de mult ți-ar place jobul respectiv. Românii compun o nație care din păcate sfidează ridicolul. pe parte de unitate.

Mulți dintre noi încercăm să pune bazele unui business, să ducem la nivel de business lucruri munci pe care ne place să le facem dar din păcate nu prea merge nici așa pentru că tot de români dai ca angajați, tot de români dai ca parteneri de business și așa mai departe.

Foarte rare sunt cazurile în care mai vezi câte-un om care să lucreze în România cu zâmbetul pe buze, să fie mereu bine dispus și să-și dea silința să devină un profesionist din ce în ce mai bun în ceea ce face. La noi totul e ranchiună, răutate și ură prostească.

Ideea de articol mi-a venit de la clipul de mai jos, care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Reply