Reguli de bun simț atunci când îți vinzi mașina

Dacă te bate gândul să-ți vinzi mașina, trebuie să știi că există câteva reguli de bun simț elementare pe care trebuie să le respecți. Majoritatea românilor nu le respectă dar tu, dacă vrei să fii altfel, nu o oaie fără bun simț din turmă, ai această libertate de a alege. Haideți să vedem.

Reguli de bun simț atunci când îți vinzi mașina

  1. Repară mașina – nu încerca să o vinzi așa cum este chiar dacă-i spui viitorului proprietar despre problemele care trebuie remediate. În ziua de azi nimeni nu mai are timp să stea cu mașina prin service, să-și facă nervi cu mecanicii lui Pește Prăjit.
  2. Spală mașina – atât la exterior, cât și la interior. E bine ca atunci când vine clientul la vizionare, să fie foarte curată. Scoate din mașină toate troacele pe care le ai de obicei și pune-le măcar în portbagaj, deși ar fi bine să fie și portbagajul gol.
  3. Răspunde la întrebări – cu bun simț și cu respect. Indiferent cât de stupide sunt întrebările. Știm cu sunt românii atunci când vor mașină. Se leagă de toate aspectele poate mai lași la preț dar e bine să-ți păstrezi calmul și să fii politicos.

Reply