Cum te ajută o podea suspendată într-o clădire de birouri

Podelele suspendate și clădirile de birouri fac casă foarte bună. În ultimii ani, podelele suspendate sunt singura soluție acceptată pentru a ceste medii business și există și o explicație destul de serioasă pentru care se întâmplă acest lucru: sunt foarte utile, pe lângă faptul că se instalează, se montează foarte rapid, fără să fie nevoie de meseriași sau adezivi  sau orice alt element care ar putea crea disconfort pe termen lung.

Cum te ajută o podea suspendată într-o clădire de birouri

În primul rând, îți ține aparatura electronică departe de inundații. Toate țevile se trec pe sub aceste podele iar în cazul în care se întâmplă să se spargă vreuna, nu există un pericol așa de mare de a se strica PC-uri sau xerox-uri în valoare de mii de euro, apa nu va ajunge așa ușor la ele.

În al doilea rând, aceste podele suspendate te scapă de cabluri. Toate cablurile se bagă pe sub ele, de telefonie, de internet, de energie electrică dacă este cazul, etc. Aspectul general al camerelor va fi unul mult mai ordonat fără cabluri înșirate pe pereți sau pe jos.

În al treilea rând, acestea sunt o soluție excelentă pentru cable management în momentul în care nu există tavane false, sau casetate. În mod normal, prin tavane se trag cablurile în clădirile de birouri dar dacă există aceste podele suspendate.

Intră acum să vezi podele suspendate online, rapid, să-ți faci o idee despre ce discutăm. Ele reprezintă un concept oarecum nou pentru România. Cu toate că aceste podele suspendate sunt folosite de ani de zile în străinătate, pentru clădirile de birouri din România sunt o noutate.

În afară de clădiri de birouri, aceste podele suspendate mai sunt folosite cu brio și în lumea HORECA, pentru amenajarea rapidă a teraselor pentru baruri și restaurante, ori cafenele.

Sunt convins de faptul că pe viitor vor exista mult mai multe domenii comerciale care vor adopta podelele suspendate, pe măsură ce oamenii vor vedea și mai multă utilitate în instalarea lor. Se migrează încet dar sigur spre o lume modulară din care tavanele casetate și podelele suspendate n-au cum să lipsească.

Reply