Cum ne protejăm de hoți în 2019

Rata infracționalității este în creștere în continuare, probabil din cauza traiului bun pe care oamenii-l duc în România, coroborat cu lipsa educației. S-au înmulțit foarte mult hoții în ultima vreme, poate și din cauza faptului că Poliția Română are din ce în ce mai puține cadre.

Este o instituție care, conform statisticilor, ar mai avea nevoie de circa 50.000 de ofițeri în întreaga țară, nimic. Astfel, nu ne rămâne decât să ne ocupăm singuri de protecția locuințelor. Prevenirea și pregătirea pentru un asemenea eveniment este crucială.

Pe lângă camerele de luat vederi clasice care deși în trecut alungau 70% din potențialii hoți, astăzi nu mai sperie pe nimeni, putem monta la interior camere spion care să ne asigure imagini clare cu cei care ne calcă casa și apucă să umble la clasicul DVR.

Există camere spion care pot fi montate, microfoane spion care din nou, sunt esențiale în caz de ceva. Aceste dispozitive ascunse vor ajuta foarte mult la identificarea bunurilor în cazul în care hoții reușesc să plece de la fața locului înainte să fie prinși.

Cea mai bună investiție pe care o putem aduce casei noastre este în siguranță, atât pentru prevenirea furturilor din locuință cât și pentru recuperarea lor în cazul în care totuși un asemenea caz nefericit are loc. E bine să fim cu un pas înaintea hoților.

E destul de aiurea să muncim, să ne cumpărăm lucruri sau să strângem bani, să-i punem de-o parte, apoi să vină cineva care nu vrea la muncă, nu-i place trezitul la program, care vrea bani repede și fără să-i merite și să ne lase săraci. Cel mai bine este să fim preventivi.

În plus, aceste investiții în aparatură de spionaj, în camere de supraveghere și DVR-uri nu este așa de mare cum pare. Comparativ cu pagubele pe care le-am putea suferi în cazul în care hoții ne calcă casa, e o nimica toată.

Așadar, în 2019 se investește în sisteme DVR dar și în aparate pentru spionat care să ne asigure de faptul că avem o șansă mare să ne recuperăm bunurile în cazul în care hoții ne calcă casa și scapă până să vină poliția.

Reply