6 motive pentru care România se află pe locul 1 în lume la videochat

Conform ultimelor știri, România se află pe locul 1 în lume la videochat. Este o industrie puternic dezvoltată în țara noastră și o să explicăm imediat de ce. De ce în România și nu în Anglia de exemplu? Ei bine, există o conjunctură foarte favorabilă videochatului pe meleagurile noastre.

6 motive pentru care România se află pe locul 1 în lume la videochat

  1. Instituțiile statului nu funcționează – În România, dacă vrei să dai bani la stat dai, dacă nu, nu. Cu șpagă, rezolvi orice. Nu am auzit deocamdată niciun scandal pe nicăieri în care să fie implicat un studio de videochat.
  2. Există internet foarte bun. Și ieftin.  – sunt curios unde în Europa mai ai conexiune Gigabit cu nici 10 euro pe lună, TVA inclus. Cred că suntem lideri mondiali în ceea ce privește raportul calitate-preț al internetului.
  3. Lipsa de educație a atins cote maxime – atunci când crești cu Guță și Salam, nu mai e loc de Eminescu și carte în general. Puține domnișoare chiar fac facultăți pe bune și ajung ulterior să trăiască decent din muncă.
  4. Fudulia este la putere – în nicio țară din UE nu există un popor mai ahtiat după bani ca aici. În România, oamenii calcă lejer pe cadavre dacă au ocazia să facă bani, videochatul e pistol cu apă și se pot face bani grei.
  5. Femeile sunt foarte frumoase  – cine a fost prin UK sau Germania, să nu mai zic Suedia, Norvegia, a observat cam cât de slute sunt femeile. Româncele sunt infinit mai frumoase decât namilele nemțești de exemplu.
  6. Fuga de muncă – este și acesta un motiv pentru care foarte multe tinere sunt atrase de videochat. Multe nu știu să facă nimic și nici nu doresc să învețe o meserie. Astfel, videochat-ul le oferă șansa la easy money.

Reply