Nu videochatul este problema în România…

Tot aud în jurul meu discuții legate despre videochat. Că suntem pe primul loc în lume la videochat, că sute de mii de românce fac parte din această industrie și așa mai departe. Fraților, calmați-vă. Nu videochatul este problema în România.

În România problema este educația, sau mai bine zis, lipsa educației. Țara merge prost din cauza faptului că tinerii n-au educație, și nu se duc să voteze. Și la vor se duc doar bătrânii care votează de 30 de ani aceleași lichele.

Avem așa obiceiul ăsta stupid să căutăm nod în papură la orice, să încercăm să găsim vinovați acolo unde nu sunt dar acolo unde ne-ar conveni să-i găsim. Problema la noi este mentalitatea, care din păcate nu dă semne să se schimbe prea curând.

Avem nevoie de o revigorare în gândire. Toți cei care încearcă să găsească țapi ispășitori pentru stadiul de depravare în care a ajuns tânăra generație, să lase videochatul în pace. e doar un refugiu pentru tineret prin intermediul căruia pot să facă un ban cinstit la ei în țară. Acuma, că nu o fi chiar cea mai nobilă meserie din lume, asta e. Atât timp cât totul se face legal, nu are nimeni motiv să comenteze aiurea.

Reply