Despre pretențiile feminine…

În ultimii 10 ani, de când cu Facebook și cu posibilitatea oricărei femei de a primi venerare virtuală, pretențiile feminine au crescut destul de mult. În ziua de azi, bărbații trebuie să arate bine, să aibă bani, să fie buni la pat și așa mai departe doar pentru că … Facebook.

Nu am înțeles niciodată de ce unele femei, doar pentru că au fost înzestrate cu un corp mai frumos de mama natură, sau cu un chip frumos, sau cu machiaje de calitate de către părinți, au căpătat niște aroganțe și au devenit niște pretențioase de nu le mai ajungi la nas nici cu prăjina.

Probabil așa te schimbi în momentul în care toată lumea te pupă-n cur online și-ți suflă-n dos că ești frumoasă, că arăți bine, etc. Probabil începi să crești standardele și să ai pretenții din ce în ce mai mari de la pretendenții tăi. Eu unul urăsc genul acesta de fete/femei.

Trebuie să fii un om prea ipocrit și prea nesimțit să pui pe tine 4 kilograme de machiaj, apoi să începi să împarți bărbații din jurul tău între frumoși și urâți, între indivizi care merită atenție și indivizi care nu merită niciodată mai mult de un simplu SEEN.

Am impresia că societatea în care trăim devine din ce în ce mai defecte, iar nivelul de educație foarte scăzut este principalul vinovat. Din moment ce părinții moderni sunt cei care învață copiii să cearnă între frumos și urât, mai este ceva de zis?

Normal că nu, pretențiile feminine vor crește din ce în ce mai mult pentru că prostul așa gândește, nu contează că el în afară de machiaje nu oferă nimic, dar are pretenții cu sacul. Voi ce părere aveți despre pretențiile feminine? Le simțiți la fel de ridicole ca și mine?

Reply