Și fetele s-au apucat de streming…

Nu, nu videochat dacă la asta vă gândeați. Streaming gaming. Se joacă și ele Counter Strike GO, Fortnite, PUBG și multe alte joculețe care până nu demult erau considerate ca fiind destinate exclusiv bărbaților, sau băieților.

Vremurile pe care le trăim se schimbă, sunt într-o continuă tranziție. Mentalitatea conform căreia femeia este inferioară bărbatului se duce, și bine face că se duce. Egalitatea între sexe este o normalitate peste tot în lumea civilizată.

Și lor le place să se joace, și lor le place să se întrețină cu audiența, și lor le place să facă atmosferă și din ce am observat, multora le iese destul de bine. Și culmea, reușesc să strângă mai multă audiență decât bărbații pentru că arată și foarte bine.

De jucat, se descurcă. Poate că nu este un nivel atât de competitiv precum cel al bărbaților, însă majoritatea se descurcă destul de bine, oricum mai bine ca mine. Cine are înclinație spre livestreaming, reușește să facă treaba indiferent de sex.

Deocamdată pentru că nu am așa de mult timp la dispoziție, nu am avut vreme să descopăr foarte multe tipe care fac streaming pe YouTube, doar vreo trei sau patru am văzut, și se descurcau destul de bine. Stăpâne pe situație, pe joc, pe tehnologie.

Cam asta este femeia modernă. Le are cu tehnologia și reușește să aibă succes în anumite domenii care până nu demult i-au fost chiar interzise. Voi? Urmăriți vreo fată care face streaming de jocuri din România sau din străinătate?

 

Reply