3 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală

Din păcate, nu toți ne putem lăuda cu o viață sexuală foarte ok dar nu-i problemă, aceasta poate fi îmbunătățită. Dacă se vrea și dacă se depune un minim de efort din partea ambilor parteneri. Iată 3 sfaturi care pot să rezolve această situație.

3 sfaturi pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală

  1. Pune sexul pe lista priorităților – viața e destul de agitată, destul de stresantă, de multe ori nu ne ajung cele 24 de ore ale zilei pentru a rezolva problemele pe care le avem. Când să mai rămână și timp pentru sex? Ei bine, dacă vrei o viață sexuală de calitate, performantă, trebuie să faci cumva să pui această activitate pe lista priorităților. Dacă nu e vreme pe timpul zilei, nu-i problemă, puneți ceasul să sune cu 10-15 minute mai devreme și înainte să plecați la muncă, aveți timp pentru o partidă.
  2. Sărutați-vă 10 minute – pentru această activitate nu trebuie să fiți dezbrăcați. O să vă aducă aminte de începuturile relației și o să vă facă să vă simțiți din nou foarte atrași unul față de celălalt. Este o relaxare psihică mai bine zis, care urmează să relaxeze și mușchii corpului.
  3. Închideți Facebook – o să întrebați probabil care-i treaba cu Facebook, doar nu din cauza asta există o viață sexuală de slabă calitate. Ba da, am ajuns să trăim prea mult pentru online și prea puțin pentru offline. Suntem mereu cu gândul la Facebook și chestia asta ne deconcentrează. Pentru o partidă de sex de mare calitate, ar fi bine să vă închideți de tot telefoanele mobile. Deconectați-vă de tot seara de la dispozitivele electronice și veți avea parte de o viață sexuală mult mai bună.

 

Reply