De-asta nu mai zâmbesc femeile pe stradă?

Am scris mai demult un articol în care mă întrebam de ce femeile nu mai zâmbesc pe stradă. Au devenit așa, parcă de piatră. Dacă înainte prin zâmbet denotau feminitate, astăzi ele par niște ființe foarte serioase care nu mai au nimic gingaș, tandru, afectuos în componență.

Ei bine, o domnișoară sau o doamnă, că nu-mi dau seama, mi-a lăsat un răspuns. Haideți să-l analizăm un pic.

„Femeile nu pot zâmbi oricui pe strada, bărbații în ziua de azi considera orice, un flirt…și de ce ar zâmbi oricui? O femeie o să zâmbească doar pt bărbatul care merită, și care-i dă motive de a zambi”

Păi dacă ar fi așa cum spune doamna sau domnișoara Larisa în comentariul de mai sus, femeile ar trebui să fie niște personaje sobre, numai bune de dus la un priveghi. Cum să zâmbești pentru un singur bărbat, de teamă ca nu cumva alții să interpreteze acest zâmbet drept flirt?

Băi nene, nu știu ce fumează tânăra generație, dar clar trebuie să se lase. Zâmbetul este ceva specific umanului, firii umane, este ceva specific feminității. E foarte normal să zâmbești. Dacă din acest motiv 90% dintre fetele pe care le văd pe stradă s-au transformat în oameni de piatră care nu zâmbesc niciodată, planeta pământ se duce de râpă fraților. Ieșiți și voi din casă, mergeți în alte țări, o să vedeți acolo oameni mult mai dezghețați la minte care trăiesc viața frumos, care râd, care fac glume, care zâmbesc. În SUA îți sâmbește oricine dacă-i zâmbești, femeile nu sunt niște statui triste care, de teama flirtului prost interpretat, să zâmbească pentru o singură persoană, doar pentru una…

Reply