Coșmarul

Săptămâna trecută am căutat și eu pe site-urile de anunțul un apartament de închiriat în București. Deci așa ceva, eu unul nu am pomenit. După ce că nu am reușit să găsesc nimic util, mi-am făcut și un car de nervi. Să te ferească Dumnezeu să ai nevoie să cauți apartamente de închiriat în București. Haideți să vă povestesc ce s-a întâmplat mai exact. În primul rând, am dat de combinatori. Adică de oamenii care nu aveau personal nimic de vânzare. Intermediarii intermediarilor cu alte cuvinte.

S-a întâmplat să găsesc un apartament pe la Aviatorii Patriei care era scos la vânzare de 3 persoane diferite + proprietar. Da, anunțul era de 4 ori pus pe net, de 4 ori cu 4 numere de telefon diferite. Fiecare avea însă prețul său, umflat evident cu cât se lăcomise fiecare. După, au urmat găinarii care nu aveau nimic de închiriat din ce scoseseră pe site-uri. ei încercau doar să te agațe cu altă locație pe care de obicei nu o dorea nimeni.

Deși pe site indica faptul că anunțurile erau puse de doar câteva minute, ce să vezi, când sunai, ele nu mai erau valabile dar măscăriciul de la celălalt capăt al telefonului mai avea el un apartament de închiriat, dacă mă interesează…

Nu fraților, pe mine mă interesează să închiriez numai ce văd pe site, nimic altceva, cu poze și tot. Singura variantă fezabilă a venit de la site-urile agențiilor imobiliare. Da fraților, deși inițial nu am vrut să le accesez pentru că știam că au comisioane mari, tot al ele am ajuns și a fost mult mai ok. Am închiriat. Dacă știam cum merge treaba cu site-urile de anunțuri generale nu mai pierdeam o zi întreagă. Nu-mi mai făceam nici nervi cu toți măscăricii care nu aveau nimic de închiriat din ce pretindeau online și așa mai departe.

Dar nu-i nimic. E o lecție învățată. De acum înainte știu cum să procedez, știu cum să mă feresc de timpul pierdut, știu cum să scap fără nervi și vă recomand și vouă același lucru: când vreți să căutați apartamente de închiriat în București, mergeți direct pe agențiile renumite.

Reply