Speranțele în Online Dating

Am verificat în urmă cu ceva vreme câteva aplicații de online dating și am fost oarecum surprins să văd câtă lume își pune speranța în aceste bazaconii virtuale.

Cei care doresc să-și găsească sufletul pereche trebuie să iasă din casă, nu să se baricadeze în spatele unui ecran LCD, așteptând ca cineva să apară din senin într-o aplicație și să le umple golul lăsat de singurătate.

Din cauza tehnologiei, într-o lume atât de expusă, am devenit atât de singuri și de triști. Înainte oamenii ieșeau din casă, mergeau prin baruri, prin discoteci, mergeau prin parcuri pe la plimbare, SOCIALIZAU, vorbeau, etc.

Astăzi toată lumea stă online și speră ca cineva să vadă o poză și să facă primul pas. Păi de-asta nici nu vă găsiți fraților sufletul pereche după care tânjiți,. că-l căutați cu o poză ca aurul cu un detector.

Nu așa se face. Nu poza este cea care contează și atât timp cât veți rămâne prinși de cultul frumosului ca scaiul de ciorap, nu veți face nimic niciodată. Tot singuri o să fiți.

Cât despre aplicațiile de online dating? Eu nu-mi schimb părerea, la fel cred. Că sunt niște bazaconii prin intermediul cărora niște oameni fără suflet fac o grămadă de bani din tristețea și nefericirea altor oameni.

Dacă ar fi după mine, le-aș închide pe toate sau dacă nu le-aș închide, aș implementa o funcție prin intermediul căreia, să apară un mesaj pe ecranele celor care folosesc aplicația, din 5 în 5 minute: ieși din casă!

Reply