Profil de bărbat vânat de femei – 2019

Vremurile pe care le trăim sunt destul de ciudate din multe puncte de vedere, mai ales dacă ești un gentleman cu mult bun simț. Ai observat probabil că în ziua de azi, ca să fii pe placul doamnelor trebuie să îndeplinești anumite standarde.

Din cauza faptului că societatea adoră cultul frumosului, din cauza faptului că un machiaj bun face furori pe Facebook, multe femei au dezvoltat niște standarde destul de ridicate pe care bărbații trebuie să le îndeplinească dacă vor o întâlnire sau chiar o simplă discuție online.

Bărbatul râvnit de femei în 2019 îndeplinește toate aceste standarde, cu toate că unele dintre ele par niște cerințe destul de utopice.

Haideți să vedem împreună care este acest profil de bărbat râvnit de femei în 2019, chiar dacă ce se întâmplă nu este deloc în regulă din foarte multe puncte de vedere.

Profil de bărbat vânat de femei – 2019

  1. Trebuie să arate foarte bine – cu mușchi, frumos, tot ce trebuie, desprins parcă din revistele dedicate educației masculine. În ziua de azi dacă ai „bafta” să te naști urât, nu te lasă nimeni să te apropii, mai ales femeile frumoase.
  2. Trebuie să aibă bani. Mulți – suficienți cât să ofere femeii un viitor astfel încât să o poată plimba peste tot prin jurul lumii. Da, sunt la mare modă city break-urile și domnișoarelor cu pretenții le place să se plimbe.
  3. Trebuie să fie dotat – evident, femeile au și asemenea pretenții, exagerate, dar din moment ce sunt ridicate în slăvi pe Facebook, ele încep să creadă că sunt foarte frumoase, foarte importante și astfel, încep să crească standardele.
  4. Trebuie să aibă un business – nu mai sunt la modă șoferii, sudorii, lăcătușii mecanici. În ziua de azi bărbatul ideal are un business de care se ocupă alții, el să aibă mult timp liber.

Reply