Cele mai des întâlnite probleme sexuale ale celor căsătoriți

Căsnicia aduce în prim plan de obicei foarte multă siguranță și capacitatea de a-ți face planuri un pic altfel. cu toate acestea, nu totul este roz atunci când ai de-a face cu un singur partener, pentru tot restul vieții. Sexul este primul care are de suferit în urma căsătoriei iar în cele ce urmează vom face o listă cu cele mai des întâlnite probleme sexuale ale cuplurilor căsătorite.

Cele mai des întâlnite probleme sexuale ale celor căsătoriți

Lipsa timpului – fiecare cu jobul său, e dificil să mai găsești timp pentru sex mai ales dacă există niște țeluri familiale de atins gen cumpărarea unui autoturism

Plictiseala – spuneam și mai devreme faptul că o căsnicie implică de-a lungul timpului și un soi de plictiseală sexuală care poate însă fi „vindecată”.

Libidoul ridicat – doar la unul dintre parteneri. E obositor mai ales dacă celălalt nu prea are chef. Libidoul ridicat este o problemă pentru unele cupluri.

Libidoul scăzut – lipsa sexului este o problemă reală care apare de-a lungul timpului în majoritatea căsniciilor. Mereu cineva nu are chef de sex.

Durerile – de-a lungul timpului, oamenii se pot îmbolnăvi și vaginul nu mai este bine lubrifiat, moment în care apare durerea.

Oboseala – probabil cea mai des invocată scuză a femeilor care nu au chef de sex. Ei bine, uneori poate fi adevărat. Se întâmplă în cazul cuplurilor care muncesc mult.

Nesincronizarea – cine a zis că dacă ești împreună cu aceeași femeie ajungeți la un sex perfect? Nici vorbă, nesincronizarea afectează foarte multe cupluri căsătorite.

Lipsa pasiunii – apare uneori din cauza plictiselii, alte ori din cauza stresului. Cert este că toate cuplurile căsătorite trec prin această problemă mai devreme sau mai târziu.

Reply