Vrei performanțe sexuale mai bune? Iată ce trebuie să faci

Orice bărbat își dorește să fie o adevărată bestie în pat, să reușească să satisfacă 100% orice femeie însă în realitate, acest ideal este cam greu de atins. Ce putem face însă ca bărbați pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale este să ne dăm silința să le creștem de la lună la lună. Cum anume putem face asta? Ei bine, există câteva sfaturi destul de simple, logice, pe care toată lumea le intuiește dar de care puțini țin cont în realitate. Iată care sunt acestea.

Vrei performanțe sexuale mai bune? Iată ce trebuie să faci

  1. Rezolvă-ți problemele de sănătate – prevenirea și tratarea bolilor cronice merg mână în mână cu creșterea performanțelor sexuale.
  2. Crește gradul de tandrețe – preludiul este foarte important și aici tandrețea joacă un rol mai mult decât important
  3. Încearcă un pic de masaj – adică tu să-i faci partenerei un simplu masaj de relaxare înainte de sex, și ea ție după. Masaj simplu.
  4. Purtați șosete – oricât de amuzant ar suna, un studiu venit din Suedia indică faptul că femeile cu picioarele reci nu prea au orgasm
  5. Transformă dormitorul – câte-o dată, o schimbare este mai mult decât binevenită. Optează pentru un dormitor mai primitor.
  6. Mergi la sală – sportul poate să fie una dintre cele mai bune metode de creștere a poftei sexuale, și implicit, a performanțelor
  7. Vorbește despre fantezii – fanteziile sexuale sunt importante. Vorbește cu iubita și pune-le în practică. Nu trebuie să-ți fie rușine.
  8. Nu-ți mai face planuri – lasă planurile de a-ți satisface femeia la ușa dormitorului și încearcă pe cât posibil să te descurci fără ele.

Reply