3 motive să dăruiești rochii casual de 8 martie

8 martie se apropie cu pași repezi și fiecare bărbat dorește să-și surprindă soția cu această ocazie. 8 martie nu este ziua din an în care bărbații trebuie să-și arate afecțiunea pentru femeile importante din viețile lor, este o zi un pic mai specială doar care trebuie sărbătorită aparte. Nu avem nevoie de date în calende pentru a face o declarație de dragoste, pentru a duce un buchet de flori, pentru a ne exprima sentimentele, pentru a surprinde femeile importante din viețile noastre. În ultimii ani, din păcate 8 martie a căpătat o alură de sărbătoare în cadrul căruia bărbatul trebuie să se dea peste cap pentru a demonstra iubirea, e ziua în care iubirea a devenit cea mai importantă. Greșit. Iubirea pentru persoana iubită trebuie manifestată mereu, non stop, în fiecare zi, în fiecare ceas. De 8 martie se aduce doar un cadou mai special, mai important.

Din punctul meu de vedere, de 8 martie ar trebui dăruite rochii casual. Sunt foarte potrivite din multe puncte de vedere. În primul rând femeile adoră hainele, cu siguranță o să se bucure nespus dacă primesc rochițe. În al doilea rând, vine vremea caldă deci vremea rochiilor. Ele oricum în această perioadă își lungesc antenele după hăinuțe noi specifice primăverii, așa că vor aprecia foarte mult un asemenea cadou. În al treilea rând, este un cadou destul de simplu de accesat. Pentru mulți bărbați e destul de dificil să plece singuri de acasă și să mintă doar ca să se ducă să caute cadou de 8 martie prin oraș. Așa, prin comandă online e mult mai simplu. Sună curierul când ajunge coletul și nu ești nevoit să-l ridici. Îl lași la curier la sediu și abia pe 8 martie te duci și-l ridici, ca să nu fii nevoit să-l ascunzi prin casă sau chestii de genul.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să dăruiești rochii casual cu ocazia zilei de 8 martie, soției sau iubitei tale, în funcție de caz. Acum, rămâne la aprecierea fiecăruia. O rochiță este ok și din punct de vedere financiar, că foarte multă lume se plânge de faptul că perioada 1-8 martie este mai dificilă.

 

Reply