Ce contează cel mai mult la un hoverboard?

Dacă în urmă cu câțiva ani un hoverboard era o distracție destul de exclusivistă cu prețuri pe măsură, astăzi, aceste dispozitive de distracție urbană se găsesc pe toate drumurile, în toate magazinele, online nu mai zic. Înainte era destul de simplu să alegi unul pe care să-l cumperi pentru că nu exista diversitate, însă astăzi trebuie să fii destul de atent la foarte multe aspecte. Ai de ales între hoverboard-uri compacte, hoverboard-uri cu autonomie mare, hoverboard-uri cu funcții speciale precum iluminarea led sau telecomandă, etc.

La nivel de magazin online, cei care doresc să cumpere hoverboard-uri ar trebui să se orienteze către entități comerciale deja renumite, întrucât pe piața din România au început să apară fel de fel de „antreprenori” care doresc să profite de anumite trenduri. Se importă foarte multe chinezării cu containerele, chinezăriile sunt rebrand-uite, și vândute apoi pe piața din România. Din păcate, aceste chinezării sunt de o calitate mai mult decât îndoielnică și părinții care cumpără pentru copii asemenea hoverboard-uri ar trebui să fie atenți la acest aspect.

Cel mai mult la un hovervoard, din punctul meu de vedere, contează două lucruri: calitatea de construcție și autonomia bateriei. Pe mine nu mă impresionează fel de fel de briz-briz-uri, nu mai sunt copil. Din punctul meu de vedere, pentru ca un hoverboard să merite cumpărat, ar trebui să reziste destul de bune la drumurile, la străzile noastre pline de gropi și să aibă o autonomie de minim 15 km. Dacă autonomia este mai mică de 15 km cred că distracția se poate transforma în nervi. Hoverboard-ul nu a fost conceput să fie folosit în viața de zi cu zi pentru mers pe stradă, ci pentru distracția din parc de după serviciu și dacă bateria nu prea ține la el, odată cu ea se duce și distracția ta. Acestea sunt cele mai importante lucruri care din punctul meu de vedere, contează cel mai mult la un hoverboard. Vine primăvara, vin temperaturile perfecte pentru asemenea distracții așa că dacă vă bătea prin gând să vă cumpărați o asemenea minunăție, cu siguranță acum este perioada perfectă, mai ales dacă găsiți și reduceri.

Reply