Fufa cu Prosche Cayenne

Mergeam aseară prin oraș când, dintr-o dată, am observat un Porsche Cayenne oprit lângă trotuar. La volan, o fufă de maxim 30 de ani, cu ochelari de soare în bot deși afară era aproape beznă ca-n nucă. Mașina era model foarte nou, înmatriculată în Suedia.

Acuma, vine întrebarea mea: de unde bani? Din prostituție? Videochat? Samsareală de forță de muncă apropiată de sclavie? Din țepe date oamenilor duși la muncă în străinătate, etc???

De unde fraților că s-a umplut țara de români foarte tineri care după câțiva ani de străinătate, pozează în milionari în Euro, cu mașini de sute de mii de euro.

Știu, nu ai voie să pui întrebarea asta că automat cei din jur te numesc invidios. E ciudat cum oamenii te atacă atunci când constați o anomalie, nu cumva să le dai peste cap „șmecheria”.

Că românii care trăiesc din muncă cinstită, chiar și în străinătate, nu prea au Porsche Cayenne. Fac și ei rate întru-adevăr la mașini scumpe, ca să se laude cu ele atunci când vin în țară, însă rate la Porsche Cayenne  ar fi maximum de aroganță prostească.

N-ar fi nici foarte exclus, că la ce bășini au în cap tinerii din România, te aștepți la orice. Ar face ei și la Rolls Royce rate dacă ar putea dar probabil nu-i iau instituțiile de creditare în serios când aud că-s români.

Mi-e scârbă fraților, de aroganții ăștia fuduli care n-au făcut nimic în România, n-au fost în stare de nimic, iar acum, când au ajuns să facă muncă necalificată pe bani mulți în Suedia, au început să creadă în micimea lor că ei chiar sunt importanți, chiar au reușit în viață.

Reply