Cine poate să le înțeleagă?

Cine poate să înțeleagă femeia care este bătută de golanul cu care se cuplează, apoi refuză să depună plângere? Sau depune plângere la poliție apoi o retrage? Am văzut un asemenea caz prin presă, pe la TV, și nu înțeleg cum naiba pot unele femei să fie așa?

Cum adică să te bată gunoiul pe care-l consideri iubit, și tu să nu depui plângere, ba mai mult, să te întorci la el chiar? Nu aș vrea să jignesc pe nimeni dar mi se pare o prostie.

Cam așa pățesc mereu femeile frumoase cărora le plac golanii, cărora le plac senzațiile tari dar care nu au minte în cap nici cât să treacă strada. Până la urmă, fiecare cu cât îl duce capul.

Cine a zis că femeile frumoase trebuie să fie și inteligente? Din contră, rar de tot găsești o femeie care să arate foarte bine și să fie inteligentă. O femeie inteligentă nu pune mare accent pe frumusețe așa că nu stă câte 4 ore în oglindă pe zi ca să se aranjeze.

Cam asta cred că este soarta femeii frumoase în România. Are pretenții foarte mari la aspectul fizic și, evident, au șanse foarte mari să dea peste niște derbedei care arată bine dar care nu au nimic în cap.

Mi-ar place să trăiesc într-o societate lipsită de prejudecăți în care frumusețea să nu conteze așa de mult. La noi, este exact invers. Tot ce contează este doar aspectul fizic.

Cine nu-i frumos, este marginalizată, aruncat la coșul de gunoi al societății. De-asta se ajunge ca o femeie să fie bătută măr, pentru că pentru ea nu mai contează sufletul.

Femeile din ziua de azi nu mai dau 2 bani pe suflet, că vorba aia, doar nu ieși cu sufletul de mână în oraș, nu?

Reply