Care sunt certurile „normale” dintr-o relație?

Să formezi un cuplu în ziua de azi nu este tocmai simplu, mai ales dacă analizăm puțin modul în care se formează aceste entități (compatibilitate foarte scăzută). Cu toate acestea, lumea exagerează atunci când vine vorba despre certuri în relație. E normal să existe și certuri, nu totul este lapte și miere, iar în cele ce urmează vom face o listă cu cele mai frecvente și normale dacă putem să le numim așa, certuri și discuții care au loc într-o relație.

Care sunt certurile „normale” dintr-o relație?

Cearta pe sex – unul dintre parteneri se simte uneori neglijat. Să zicem că ea muncește prea mult, iar când vine acasă uneori foarte obosită, nu mai are chef de sex. El automat se simte neglijat și începe circul.

Profilul de Facebook – aici motivele de ceartă sunt destul de multe, de la motivele pentru care el a dat like la pozele fostei, până la motivele pe care o tipă i-a trimis cerere de prietenie, și invers.

Lipsa de atenție – este cauzată în ziua de azi în proporție de 99% de telefonul mobil. Atunci când unul dintre parteneri petrece foarte mult timp butonând, celălalt se poate simți neglijat, mai puțin important.

Treburile casnice – unele dintre cele mai des întâlnite ceruri în cadrul unui cuplu sunt certurile de genul „cine spală vasele ” sau „mie nu-mi place să dau cu aspiratorul”.

Gelozia – specifică femeilor, uneori fondată, alteori mai puțin fondată, depinde foarte mult și de educația pe care femeile o au. Gelozia fondată are în spate femei înșelate și beneficiază de circumstanțe atenuante.

Reply