Situații penibile online – cum să le depășești?

Pentru că trăim destul de mult timp online, se întâmplă uneori să mai facem și câte-o boacănă, să fim angrenați într-o situație care poate fi considerată penibilă. Ei bine, nu vă speriați, toată lumea pățește așa ceva și este destul de important modul în care alegi să le rezolvi. Haideți să trecem în revistă câteva astfel de situații, alături de rezolvările lor.

Situații penibile online – cum să le depășești?

  1. Ai dat like din greșeală unei poze foarte vechi – te prinde uneori 12 noaptea scrollând prin timeline-ul unei tipe. Și îi dai like din greșeală la o poză de acum 7-8 ani. Te gândești oare ce va zice când o să vadă notificarea conform căreia, cineva a pierdut o grămadă de timp ca să ajungă la viața ei de acum 7-8 ani. Sincer, nu trebuie să-ți faci griji. Dacă dai unlike imediat, nu o să mai vadă nimic. Apoi dacă totuși apucă și vede notificarea, nu te ambala prea tare, cu toții avem obiceiul ăsta.
  2. Ai trimis o cerere de prietenie aiurea – în special cuiva pe care nu-l suporți sau cu care ești certat. Aici ai două variante ca să scapi de penibilitate. Fie retragi foarte repede cererea fie blochezi persoana respectivă. Dacă o blochezi, nu va mai putea să vadă de la cine este. Sau chiar dacă vede, nu o să mai poată să interacționeze cu tine. Se poate întâmpla chestia asta atunci când bagi telefonul în buzunar, să pornească display-ul și să trimită cereri de prietenie aiurea. Poți să pui la înaintare și scuza asta plauzibilă dacă ți se cer explicațiiși nu vrei să blochezi pe nimeni.

Reply