Cum fac românii bani pe tristețea altora

Astăzi discutăm despre aplicațiile de online dating. Ele nu funcționează, știm cu toții. Cu toate acestea, cei care au fost răniți în dragoste, cei care au trecut printr-o despărțire, printr-un divorț, investesc însă bani în ele căci, ce să vezi, toate sunt cu bani, cu cotizații lunare.

Eu unul sunt gata să fac pariu cu oricine, pe suma de 10.000 de euro, că mai bine de jumătate dintre profilurile din aceste aplicații de online dating, sunt false. Iar în spatele lor sunt proprietarii aplicației care nu fac altceva decât să-și bată joc de cei care chiar cred că vor găsi pe cineva acolo. Spun treaba asta pentru că mă uit la pozele încărcate, peste 90% dintre ele sunt cu femei foarte frumoase și știm cu toții faptul că femeile frumoase NU AU NEVOIE DE ONLINE DATING. Ele au mereu pretendenți care le dau târcoale.

Din punctul meu de vedere, cei care își bat joc de cei răniți sufletește, ar merita să intre oleacă pe la pușcărie. Că dacă ne gândim mai bine, faptul că ei cer niște bani lunar pentru acele aplicații și profilurile cu care oamenii își fac speranțe sunt false, are de-a face cu înșelăciunea.

Mizerii de oameni mai mari ca românii nu o să vezi nicăieri în lume. Sunt în stare să calce pe cadavre doar doar să facă bani, nu contează că-și bat joc de semenii lor. Din contră, ei sunt dispuși chiar să pornească o înșelăciune contra românilor știind că sunt simplu de păcălit, mai ales dacă-s cu nasul în pernă și plâng de tristețe și de singurătate.

Reply