Am ajuns să cumpărăm și materiale electrice online

Afirmația din titlu este o constatare destul de interesantă pe care am făcut-o după ce am terminat renovarea casei. Am făcut așa o mică analiză a materialelor de construcții folosite și mi-am dat seama că multe dintre ele au fost comandate online. Am luat de pe internet până și ciment, nu doar materiale electrice. Știu că pentru mulți dintre voi poate să sune destul de ciudat, poate voi sunteți obișnuiți să vă urcați în mașină, să mergeți la magazinul de bricolaj din oraș, să cumpărați apoi să vă întoarceți acasă. Dar mai mult ca sigur nu puneți în coș nimic de calitate.

Eu am dorit calitate în momentul în care am pornit această renovare și am să vă spun și de ce. M-am urnit foarte greu din pricina timpului liber tot mai puțin disponibil. De la an la an parcă tot mai puțin timp liber avem și am zis că trebuie să fac o renovare de foarte bună calitate care să mă țină mai mult de 10 – 15 ani. Am investit destul de mult în instalația sanitară și în instalația electrică și vă spun sincer că nu regret deloc. Chiar mă simt bucuros și împăcat cu mine când știu că am cumpărat materiale de calitate pentru casa mea, proprie și personală.

Și le-am cumpărat din magazine online din pricina faptului că magazinele din oraș aduc ce-i mai ieftin și ce-i mai prost. Parcă nația asta nu se mai trezește odată din comunism, parcă nu vrea să guste și ea un pic din ce înseamnă calitate. Și normal că am cumpărat și ciment de la magazinele online. Era păcat să nu cumpăr din moment ce oamenii tot trimiteau mașina cu fel de fel de materiale. Cimentul nu era băgat în oala materialelor de calitate dar am reușit să obțin un preț un pic mai bun decât aș fi reușit de la magazinele din oraș.

Cred că în momentul în care mentalitatea din România se va schimba, vom vedea o schimbare radicală și pe rafturile magazinelor de orice tip. Calitatea vine și ea odată cu mentalitatea vestică, mentalitate care a început să ne acapareze după aderarea la Uniunea Europeană.

Reply