Bărbații deștepți sunt mereu singuri

Eu unul, analizând modul în care funcționează societatea din România, am ajuns la concluzia că bărbații deștepți sunt mereu singur, în ciuda faptului că femeile ca și cantitate sunt mai numeroase. Dacă țin bine minte, ponderea este 55% femei, 45% bărbați.

Cu toate acestea, bărbații inteligenți sunt mereu singuri pentru că le este foarte dificil să-și găsească o femeie cu care să fie pe aceeași lungime de undă, cu care să fie compatibili, cu care să împartă pasiuni comune sau chestii de genul.

Din păcate, atunci când vine vorba despre calitatea intelectuală a sexului frumos din România, din punctul meu de vedere, lucrurile nu stau bine deloc. Greu de tot, mai ales dacă locuiești în provincie, să găsești o femeie cu care chiar să ai ce discuta.

O femeie care să aibă un nivel de inteligență peste media din România, alături de care să te pornești la discuție la ora 16, și să nu-ți dai seama pe unde a trecut timpul când te uiți la ceas și vezi că s-a făcut ora 19.

În orașele mici de provincie este dezastru pentru că nu există prea multe posturi pentru cei cu studii superioare, iar femeile care au maxim liceul, nu prea au unde să se angajeze astfel încât să-și continue dezvoltarea intelectuală. Se plafonează oarecum.

Vârsta de 19-20 de ani este foarte importantă pentru dezvoltarea minții, dacă te duci și te angajezi la fast food sau la patiserie, e clar că rămâi mult în urmă. Facultatea în sine nu te dezvoltă intelectual, ci mediul cu care iei contact.

Nu vreau să pară un articol misogin, scris pentru a discredita femeia care lucrează la Fast Food sau patiserie, însă este o simplă constatare pe care eu am trăit-o în ultimii 5-6 ani să zicem.

Reply