Mici greșeli sexuale pe care nu realizezi că le faci

Cu toții ne dorim o viață sexuală aproape de perfecțiune, însă din păcate, perfecțiunea este imposibil de atins. Calitatea vieții sexuale poate fi însă îmbunătățită și pentru asta nu trebuie decât să fii atent la câteva greșeli destul de mici, pe care nici nu-ți dai seama că le faci.

Mici greșeli sexuale pe care nu realizezi că le faci

Ai impresia că trebuie să prestezi ca pe Red Tube – filmele sunt filme, viața reală este viața reală. Ce vezi prin filme este mult peste performanța sexuală normală și se obține cu multe adjuvante despre care din păcate, nimeni nu spune mai nimic.

Nu discuți cu partenera despre fantezii – fanteziile sexuale sunt cele care pot să atribuie titulatura de „partidă reușită”. Nu trebuie să-ți fie rușine să-i spui ce-ți palce și ce vrei să-ți facă, cum nici ei nu trebuie să-i fie rușine să-ți spună ție.

Stai concentrat prea mult pe orgasmul ei – ai impresia că dacă ea nu are orgasm, tu nu ești bun la pat. Te stresezi degeaba. Trebuie doar să descoperi calea către plăcerile ei. Orgasmul feminin nu ține doar de performanțele sexuale.

Te gândești că partenera are mari așteptări sexuale de la tine – treaba stă în felul următor: atunci când o femeie te iubește, te iubește așa cum ești, pentru ceea ce ești. Nu o să te iubească nimeni vreodată pentru performanțele sexuale.

Te rezumi doar la două poziții sexuale – probabil poziția misionarului + cowgirl. Nu, trebuie să testați împreună și alte metode de a face sex, alte poziții. Vei vedea că diversitatea nu are cum să facă rău, dimpotrivă.

 

 

Reply