Cum alegem compania de la care închiriem autoturisme?

Închirierea autoturismelor a început să fie o modă și în România, în special în capitală. Foarte multă lume care călătorește spre București preferă să-și facă treburile acolo cu o mașină care nu le aparține și pentru care nu au niciun fel de responsabilitate. Astfel, preferă să investească în închirieri auto Otopeni și să aibă parte de o ședere în capitală liniștită, fără să se gândească la accidente, la zgârieturile parcagiilor, la furturi de piese componente, la defectarea autoturismului personal într-un oraș pe care nu-l cunosc și așa mai departe.

Dacă nu ați folosit niciodată această metodă de a vă face treburile prin capitală nu e niciun fel de problemă. Există un început pentru orice, inclusiv pentru a vedea cum se închiriază o mașină în București. Există câteva lucruri după care trebuie să vă ghidați astfel încât să ajungeți la cea mai bună variantă, dat fiind faptul că pe piață au început să apară deja foarte multe companii de rent a car, și din păcate, nu toate sunt serioase. Haideți să vedem așadar cum alegem compania rent a car de la care închiriem autoturisme pe durata șederii în București.

Cum alegem compania de la care închiriem autoturisme?

  1. Locația inițială – dacă aterizezi pe aeroportul Otopeni, este clar că de acolo va trebui să alegi o mașină pentru închiriat. Există foarte multe companii de tip rent a car în aeroport așa că tot ce trebuie să faci este să le cauți acolo
  2. Garanția – unele companii de închirieri auto cer garanție o sumă mare de bani, pe care-i returnează în cazul în care clientul predă mașina în starea inițială. Există și companii care nu cer asemenea sume considerate a fi ridicole.
  3. Prețul – de fapt, aici ar trebui să vedeți raportul calitate-preț. Scopul final este acela de a închiria o mașină cât mai confortabilă pentru o sumă cât mai normală. Nu căutați, nu există chilipiruri. Există doar țepe.
  4. Opțiunile – interesați-vă dacă în prețul final vă sunt incluse GPS sau scaun pentru copil, fiecare de ce anume are nevoie. Unele companii cer bani în plus pentru ele, destul de mulți bani în plus.

Reply