Distanțierii NewFitOut – dovada că tehnologia construcțiilor evoluează

Cu toții ne aducem aminte de vremurile când părinții noștri renovau baia sau bucătăria, sau întreaga casă. Mereu stăteam pe lângă ei „să supraveghem” lucrările. Nu aveam noi prea mult habar ce anume se întâmplă acolo mai exact, dar ne plăcea. Ce ne plăcea așa de mult? Nimeni nu știe exact, poate faptul că la final ieșea ceva foarte frumos și simțeam nevoia să participăm și noi, în modul nostru copilăros, la evenimentul cu pricina. Mai dădeam la mână un cancioc, mai o mistrie, mai căram niște bucăți de gresie și faianță când tata rămânea singur, etc.

Țin minte că ne plăcea să ne jucăm cu distanțierii pe care ai noștri îi foloseau când puneau gresia pe jos, faianța pe perete. Erau vremuri simple și lipsite de orice grijă care din păcate nu se vor mai întoarce niciodată. Acum, am crescut, ne-am maturizat, noi suntem cei care ne apucăm să renovăm iar copiii noștri încep să se joace cu uneltele, încep să dorească să participe și ei la schimbarea care se înfăptuiește chiar sub ochii lor sub denumirea de renovare. În plus, eu unul am mai observat o chestie interesantă în momentul în care am renovat baia.

Tehnologia construcțiilor, a amenajărilor interioare evoluează constant și foarte rapid. Distanțierii cu care ne jucam noi în copilărie au fost înlocuiți cu unii foarte inteligenți. Distanțierii de podea NewFitOut au fost gândiți pentru a acoperi atât nevoia pentru distanțieri micuți de 1 mm cât și nevoia pentru distanțieri mari de 5 mm. Sunt niște distanțieri 4 în 1 care ajută foarte mult meseriașii pe termen lung. Sunt refolosibili și plecând de la ideea că fiecare latură este o dimensiune diferită, e clar că vor ocupa mai puțin spațiu într-o cutie cu scule față de 4 pungi sau 4 cutii cu distanțeri clasici. De asemenea, dacă sunt puși spate în spate, se pot obține distanțieri din cele mai variate dimensiuni. Pentru mine unul, așa ceva mi se pare o adevărată inginerie, cel care a inventat așa ceva merită statuie. Acești distanțieri sunt dovada clară că tehnologia evoluează pe toate planurile, nu doar în ceea ce privește materialele clasice de construcții.

Reply