„Auzi fată, ia mai du-te-n p*la mea”…

Mergeam ieri pe stradă și am trecut pe lângă un grup de fetițe de maxim 11-12 ani. guralive, le auzeai de la 1 kilometru dar nu asta-i problema. Românii în special sunt o nație de prost gust, foarte gălăgioasă, care deranjează.

În momentul în care au trecut pe lângă mine, am auzit și eu fără să vreau ce discutau. Era un dialog mai aprins despre ceva băieți când, la un moment dat, una dintre ele zice „Auzi fată, ia mai du-te-n p*la mea”…

Atunci, parcă timpul a stat în loc. M-am oprit și eu din mers să mă uit mai bine, măcar din spate, la cea care a zis prostia asta. Era o fetiță hlizită cu gura până la urechi de râs, căreia i se părea un limbaj normal de domnișoară.

Eu am spus de multe ori că societatea asta din România se degradează din ce în ce mai mult, și că în scurt timp o să ajungem cu toții niște cocalari care nu vom mai putea să conversăm fără să spunem 3 înjurături la 4 cuvinte.

Și ce înjurătură a zis fetița asta frate, de parcă ar avea p*lă sau ceva de genul. Asta nu e altceva decât golăneală de 2 lei, e o vorbă luată de obicei de fetele băiețoase care au obiceiul să-și facă amici doar băieți.

Nu am înțeles niciodată fetele care înjură cu p*la mea, care este fraților logica că pe mine unul mă depășește chestia asta. Bine, sunt șanse mari ca fetița să fi auzit prin casă pe la părinți chestia asta. Că e la modă.

Educația asta, o să ne ducă într-un punct din care nu ne vom mai putea niciodată ridica. Deja suntem niște cocalari cu un picior în groapă, dacă nimeni nu ia atitudine, suntem terminați.

Reply