O nație de cocalari

Nu știu dacă e ok să mă mai plâng de generațiile care vin din spate, însă când văd cine ocupă primele locuri în YouTube Trending, nu doar că-mi vine să vomit, dar îmi vine să-mi fac bagajele și să mă car din țara asta plină până la refuz cu cocalari și țigani. Pe primul loc este prezervativul folosit „abi talent” iar pe locul 2 este rârâitul care s-a apucat de muzică deși nu-i în stare să-și pronunțe măcar numele citeț.

Nu știu fraților ce se petrece în țara asta, văd că fiecare face ce vrea și cu cât ești mai cocalar și mai prost, cu atât ai mai mare succes la public. Mi-e rușine că fac parte dintr-o societate care duce pe locul 1 acest personaj obscur numit „abi”. Un analfabet și-un cocalar arogant cu fițe de 2 lei care într-o țară normală la cap, era căutat și călcat în picioare în secunda doi în care ar fi pus pe net o asemenea mizerie.

Despre gang-uri și Șery, că așa-și spune el așa-i zicem și noi, nu prea mai e nimic de comentat. Asta înseamnă să ai părinți „moderni”. La 17 ani să pui toate mizeriile pe net și părinții să-ți sufle-n cur, să te încurajeze în loc să te tragă de urechi și să te ducă dracului la logoped să poți să pronunți și tu cuvintele corect, spune totul despre societatea în care trăim, despre motivul pentru care gunoaie gen „abi talent” ajung în topuri și așa mai departe. Păi dacă Șery ăsta avea un vers „… și Uber-ul i-a cancer” în loc de cancel. Nu mai zic nimic fraților, ziceți voi dacă mai aveți chef și putere. Mie mi s-a luat de generația sta de ratați.

Reply