Cum selectăm o firmă serioasă pentru tractări auto

Se întâmplă uneori să rămânem cu mașina în drum, ori să fim implicați într-un accident de circulație soldat cu pagube suficient de mari încât mașina să nu mai poată fi condusă în siguranță pe drumurile publice. În aceste situații, este nevoie de o platformă auto care să tracteze mașina avariată până la un service auto, ori până în fața blocului, ori până la fier vechi dacă n-a mai rămas nimic din ea. Problema este că această piață a tractărilor auto a fost căpușată de fel de fel de găinari, cel puțin în București, care nu vor pierde ocazia să te ardă la buzunar fără nici cea mai mică jenă. Astfel în cele ce urmează, vom stabili câteva reguli simple care te vor ajuta să stai departe de neserioși, te vor ajuta să ajungi la o companie serioasă din domeniul tractărilor auto.

Cum selectăm o firmă serioasă pentru tractări auto

  1. Are un website propriu? Pe care să fie afișate prețurile înainte să fii tu nevoit să suni să întrebi? Foarte important acest aspect pentru că aici se păcălește foarte multă lume. Mașinile nu se strică în fiecare zi, cum nici zilnic nu avem accidente astfel încât să solicităm platformă și să cunoaștem care sunt de fapt prețurile reale. Așadar, stați departe de cei care și-au făcut un obicei în a se promova pe olx sau Facebook și orientați-vă către oamenii serioși, care au prețurile la vedere, oficial.O firmă de tractări auto serioasă va avea site online.
  2. Îți eliberează bon fiscal? Spuneam mai devreme că în România ultimilor ani, numai cine nu a vrut nu s-a apucat de tractări auto. Unii oameni au văzut că pe stradă sunt multe mașini, că alții au deschis astfel de afaceri și că le merge bine, și au zis să încerce și ei. Ei bine, mulți dintre cei care încearcă marea cu degetul nu au nici măcar o firmă. Ei nu lucrează legal. Nimeni nu verifică legalitatea anunțurilor de pe OLX așa că mare grijă. Verificați dacă acea companie care se va ocupa de tractare este în realitate o companie și puteți face acest lucru cerând bon fiscal pentru serviciul cu pricina. E bine să aveți un act oficial la mână. Mulți au apelat la pirați, aceștia le-au scăpat mașinile și oamenii au rămas cu buza umflată, nu a avut cine să-i despăgubească.

Reply