Te-ai gândit la Work And Travel în UK vreodată?

De obicei, atunci când spui Work And Travel , toată lumea se gândește la Statele Unite. Cam de-acolo a venit acest concept prin România, însă în realitate, există și alte țări în care se poate aplica pentru acest program. Există de exemplu Work And Travel în UK.

Sunt oare motive pentru care cineva și-ar dori să participe la un program Work And Travel UK din moment ce în această țară încă se mai poate intra fără viză? Ei bine da, există de fapt 4 motive și le vom discuta ceva mai detaliat în cele ce urmează.

4 motive să participi la un Work And Travel UK

  1. Ai acces la cele mai bune salarii din Europa. În vreme ce europenii primesc aproximativ 2000 de euro pe lună, englezii primesc 2000 de lire. Lira e mult mai mare decât dolarul și decât moneda euro.
  2. Iei contact cu o altfel de mentalitate. Dacă în Statele Unite ai lua contact cu o mentalitate mai conservatoare, cu niște oameni care nu acceptă străinii așa simplu, Marea Britanie este exact invers.
  3. Ești foarte aproape de casă și de familie. Imediat ajungi cu avionul la Londra de la București.  Dacă vrei să te bagi la Work And Travel  USA, venitul și plecatul vor fi o problemă.
  4. Este un program mult mai accesibil. Mă refer aici din punct de vedere financiar. Comparați cât costă un bilet până la Londra de la București și cât costă un bilet până la New York de exemplu.

Așadar, în linii mari, Work And Travel UK este un program mult mai accesibil din punct de vedere financiar, șansele de a strânge mai mulți bani în urma lui sunt mai mari decât în urma Work And Travel USA, ești mult mai aproape de casă în cazul în care ai nevoie să zbori spre țară.

Rămâne să alegeți voi dacă merită sau nu acest program, însă eu vă spun un singur lucru: nimic din ce pare la TV sau online nu este adevărat 100%, nici măcar „visul american”. Alegeți cu mintea și, bineînțeles, cu buzunarul. Aveți o vârstă la care putem considera că sunteți proprii voștri stăpâni.

Reply