4 obiceiuri zilnice care-ți sabotează relația

Să menții o relație pe linia de plutire poate să fie de multe ori misiune imposibilă. Intervine incompatibilitatea, intervin pasiunile comune (sau mai bine zis lipsa lor), poate și distanța, iar rezultatul final este de cele mai multe ori despărțirea.

Există însă și lucruri mai puțin vizibile, cărora li se dă mai puțină importanță, există obiceiuri care pot sabota de la temelie o relație fără să ne dăm seama iar în cele ce urmează vom discuta despre ele mai detaliat.

4 obiceiuri zilnice care-ți sabotează relația

  1. Petreci prea mult timp pe Facebook – sau pe Instagram – sau în chat cu prietenii. Trebuie să lași telefonul și să ai grijă de partenerul de viață. Social Media în ziua de azi are un efect distructiv asupra relațiilor din multe puncte de vedere.
  2. Gelozia fără niciun temei – se întâmplă mai ales în cazul celor care au fost trădați în dragoste în trecut. Trebuie însă să realizezi faptul că ce-i prea mult strică. O fi gelozia cea mai pură dovadă de iubire, dar dacă e prea multă, relația se distruge.
  3. Reproșezi prea mult, prea des – desigur, nu există o limită conform căreia un partener poate să se plângă la tine legat de anumite aspecte, și invers. Chestia e că atunci când îți faci un obicei de a reproșa, de a te plânge de orice nimic, pui relația în pericol.
  4. Ești nerecunoscător – cel mai urât lucru pe care-l poți face față de partenerul de viață este să fii nerecunoscător. Bărbații de obicei sunt cei care apreciază tot mai puțin eforturile pe care iubitele lor le fac atunci când vine vorba despre treburi casnice.

Reply