2 motive să mergi în Turcia în concediul de vară 2019

Se spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie, proverb vechi românesc ce se aplică și în turism. A devenit și la noi o modă să ne cumpărăm concediile de vară iarna iar concediile de iarnă, vara. Există mai multe motive pentru care românii au început să fie motivați să întreprindă asemenea acțiuni, pornind de la prețurile pentru cazare mult mai mici în caz de early-booking, până la starea de liniște pe care oamenii o au atunci când știu că au rezolvat problema concediului cu cel puțin 6 luni înainte de plecare. Parcă e prea mult stres să planifici un întreg concediu cu o săptămână înainte, sunt prea multe de pus la punct și sunt șanse mari ca ceva să nu funcționeze cum trebuie, să nu funcționeze conform planului.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vara lui 2019, nu-i problemă. Turcia este la mare căutare și există de fapt 2 motive principale pentru care ar trebui să mergi în concediu anul acesta către această destinație mai mult decât interesantă.

2 motive să mergi în Turcia în concediul de vară 2019

  1. Turcia este în topul țărilor care chiar se pricep la turism. Lăsând la o parte hotelurile de lux, plajele, modul în care turiștii sunt tratați odată ajunși în resorturile turcești, în momentul în care ai pășit în această țară se simte relaxarea. Parcă plutește în aer. Este o stare generală de relaxare venită din siguranță, din încredere, din servicii de turism profesionale. Există deja oferte Antalya 2019 destul de tentante prin intermediul Nico Travel.
  2. Țara în sine este una destul de instabilă politic. Asta înseamnă că nu se știe ce poate fi pe viitor, e posibil ca peste câțiva ani să fie aceleași probleme în Turcia cum sunt astăzi în Siria. Asta înseamnă că va deveni o țară destul de greu de vizitat. E bine să fim preventivi și dacă o avem cumva pe lista țărilor în care avem de gând să ne petrecem concedii, să o prioritizăm un pic.

Acestea sunt de departe cele mai importante două motive pentru care ar trebui să îți petreci concediul de vară 2019 în Turcia. E bine să profităm cât mai repede și cât mai mult de această țară fruntașă la capitolul turism, mai ales că se află destul de aproape de noi.

Reply