Metode CREATIVE prin care poți să spui un sincer „Te iubesc!”

Cele două cuvinte sfinte sunt greu de rostit, dar uneori și greu de acceptat de cea care către care sunt adresate. Cu toate acestea, dacă sentimentul este reciproc, ele devin atât de pline de însemnătate. Și cum ar fi să le rostești femeii de care ești îndrăgostit nebunește într-un mod mult mai creativ? Sunt câteva metode prin care mai mult ca sigur vei reuși să o sensibilizezi și mai tare…

Metode CREATIVE prin care poți să spui un sincer „Te iubesc!”

  1. Spune-i că o iubești în locul în care ai cunoscut-o! Fă-i o surpriză, spune-i că ai chef de o plimbare și pur și simplu nu-i spui încotro mergeți. O să-și dea ea seama probabil dar oricum impactul emoțional al unui „Te iubesc!” sincer, rostit într-un loc important, altul este.
  2. Spune-i că o iubești în timp ce priviți poze cu voi! Această călătorie în timp naște o nostalgie atât de dulce și de emoționantă… Fiecare poză spune o poveste aparte. Fiecare loc surprins în cadru vine la pachet cu amintiri frumoase și pline de fericire.
  3. Sacrifică timp pentru ea! Va fi un „Te iubesc!” mai altfel. Pregătește-i pachetul pentru la serviciu, spală-i mașina, petrece timp pregătind o cină romantică, toate sunt acțiuni care demonstrează faptul că tu chiar simți cele două cuvinte.
  4. Spune-i Te Iubesc într-un loc romantic de pe glob. Fie că alegi Kyoto, Paris sau Roma, amintirea unui asemenea „Te Iubesc!” va fi mai mult decât unică și emoționantă. În plus, astăzi un City Break nu mai costă o avere, poți să zbori ieftin către orice destinație.

Reply