De ce sexul frumos ar trebui să fie mult mai atent cu ce postează pe Facebook

Am citit ceva articol recent despre o tipă hărțuită de un retardat pe care-l cunoscuse online și cu care acceptase să se cupleze. Ce să zic, până aici nimic deosebit.

Așa se formează cuplurile moderne. El o vede pe ea cum își arată țâțele sau curul prin poze, îi trimite mesaj și dacă arată suficient de bine pentru pretențiile ei, se cuplează în mai puțin de 7 zile.

Fără să se cunoască, fără nimic. Cred că până la urmă, fiecare primește exact ce caută în mediul ăsta online. Dacă vrei atenție, sfatul meu este să fii un pic atentă cu pozele pe care le postezi pentru că s-ar putea să primești mai multă decât poți duce chiar.

Poate ajungi și tu să ți se pună numărul de telefon pe site-uri de escorte, bătută și amenințată, etc. Multe tinere din păcate nu-și dau seama că goana după atenție online se poate termina destul de nasol. În primul rând, faima, admirația virtuală nu folosește la nimic.

Cu ce te ajută că ai 5000 de prieteni sau folloewers? Cu efectiv nimic, în afară de faptul că sunt șanse mari ca printre acești „prieteni” sau urmăritori să se ascundă sub conturi false violatori, tâlhari, pedofili și cine știe ce altă nație de infractori.

Așadar, dacă nu vrei să ai parte de surprize, încetează să mai pui poze la limita decenței pe Facebook sau Instagram, încetează să mai fii narcisistă și să urci online 70 de poze pe zi numai cu tine și așa mai departe. Nu am auzit vreodată pe vreo tipă să spună că a avut ceva de câștigat pe urma faimei virtuale, din contră, de pierdut am auzit o grămadă, inclusiv pe cele care s-au lansat în relații cu tipi cunoscuți online.

Reply