Despre urâțenie și prejudecată

România este genul de țară în care prejudecățile încă mai există. Aici, dacă nu ești un om frumos, nu ai nicio șansă să-ți găsești pe cineva, oamenii te ocolesc doar pentru că sunt obișnuiți să se uite la copertă, nu sunt interesați de conținut dacă nu le place coperta.

Societatea noastră este una cu pretenții deși în mod normal, cei care au pretenții ar trebui să aibă și ceva de oferit la schimb. Nu se întâmplă așa. La noi, femeia te studiază de la distanță. Dacă te place, te lasă să te apropii de ea, să te cunoască mai bine.

Dacă ai avut nenorocul să te naști urât, nicio femeie nu te va băga în seama, niciuna nu te va lăsa să te apropii suficient de mult de ea cât să ajungă să te cunoască. Frumusețea fizică, într-o societate normală nu ar trebui nici măcar să existe ca și concept.

Oamenii ar trebui să formeze cupluri în funcție de compatibilitate și personalitate, nu în funcție de frumusețea fizică. Frumusețea fizică poate să genereze un singur lucru, și anume atracție.

Problema cu atracția este una simplu de înțeles: se consumă. După prima întâlnire, după primul sex, după prima lună de relație. Se consumă pur și simplu ca o lumânare aprinsă care se topește până nu mai rămâne nimic. La fel se întâmplă și cu relațiile bazate pe atracție fizică (95%), nu e de mirare că în ziua de azi cuplurile se destramă la fel de rapid și subit cum iau naștere, nu e de mirare că există atât de multe nunți dar și mai multe divorțuri și așa mai departe. Nu ai cum să te bucuri de o relație pe termen lung dacă aceasta a fost întemeiată pe baza atracției, fără să ai pasiuni comune cu respectivul individ sau fără să fii pe același nivel de inteligență. Părerea mea.

Reply