3 motive să-ți trimiți copilul la cursuri de chitară

Copiii din ziua de azi sunt mult mai inteligenți decât noi, atunci când eram de vârsta lor. Într-un fel, e normal să fie așa. Societatea avansează, evoluăm ca specie.

Tocmai pentru că cei mici sunt mai inteligenți și pentru că prin mai repede absolut orice, din zbor chiar, părinții trebuie să-i înscrie în cât mai multe activități extrașcolare.

Aceste activități cu care cei mici urmează să-și omoare timpul au scopul precis de a-i dezvolta și mai mult decât se dezvoltă ei în mod normal și nu numai.

De exemplu, e o modă în ziua de azi cu aceste cursuri de chitară. Foarte mulți părinți vor ca al lor copil să știe să cânte la un instrument muzical.

Ei cred că dacă înveți să cânți la pian sau la un alt instrument, o să îți folosească în viitor și așa este. Nimic mai adevărat. Cei mici sunt ajutați pe viitor nu prin prisma faptului că se pot angaja undeva cu aceste cunoștințe, ci modul în care ei se dezvoltă, va fi unul mult mai pregătit pentru viață. Există de fapt 3 motive pentru care ar fi foarte indicat să-ți trimiți copilul la cursuri de muzică, în special instrumente muzicale.

3 motive să-ți trimiți copilul la cursuri de chitară

  1. Muzica îi cultivă sensibilitatea. Lumea în care trăim e destul de violentă și nu prea ai cum să îți separi copilul de societate. Va fi nevoit să trăiască într-o lume violentă și sunt șanse mari să „se molipsească” de la ea. Chitara, muzica din punct de vedere psihologic îl poate salva pentru că o să-i dezvolte sensibilitatea. Și un om sensibil nu poate să fie violent.
  2. Chitara îi cultivă răbdarea. Să ai răbdare în ziua de azi e lucru mare. A învăța să cânți la un instrument muzical e destul de dificil și e nevoie de multă răbdare pe care tinerii din ziua de azi nu prea o mai au. Un om care cântă la chitară însă își dezvoltă continuu răbdarea.
  3. Va avea un talent în plus. Orice părinte își dorește ca al lui copil să fie diferit de cei din jur, să fie mai bun, să știe să facă ceva în plus. Astfel, dacă cel mic învață să cânte la un instrument muzical, cu siguranță va fi mult peste cei din jur din punct de vedere al talentului artistic.

Reply