Relație cu cineva de la locul de muncă? Mai gândește-te

Ți s-a întâmplat să-ți placă o colegă de la serviciu și să-ți dorești să ieși cu ea în oraș? Ei bine, nu te grăbi. Iată 3 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul înainte să îi ceri să iasă cu tine în oraș.

Relație cu cineva de la locul de muncă? Mai gândește-te

  1. Cât de desele sunt romanțele la locul de muncă? Ei bine, potrivit unui studiu din 2014, 38% dintre colegii de muncă au spus că au cerut cuiva din aceeași companie să iasă în oraș. Într-un fel e destul de logic, pentru că suntem o societate de workohoolici. Muncim suficient de mult cât să nu mai avem timp să cunoaștem oameni înafara familiei sau a jobului.
  2. Te-ai gândit de două ori? Înainte de a face orice pas e bine să te gândești de două ori. Această romanță poate să schimbe statutul tău în companie și poate să pună piedici în calea avansării tale. Atunci când lucrezi cu oameni, în echipă, e mai bine să stai departe de relațiile de iubire care se pot înfiripa întrucât dacă vei pune bazele uneia, vei ajunge să faci diferențe.
  3. Stai departe de șefă. Dacă ai de gând să ceri șefei tale să iasă în oraș cu tine, mai bine te răzgândești acum până nu e prea târziu. Riscul este mult prea mare. Dacă relația nu va merge, cel mai probabil vei fi și concediat la locul de muncă, ori în cel mai bun caz, ți se vor pune bețe în roate atunci când va fi vorba despre promovarea.

Acum, rămâne la aprecierea ta. Dacă tu crezi că merită riscul, go for it, însă părerea mea este că trebuie să stai departe de colegii de muncă atunci când vine vorba despre înfiriparea relațiilor.

Reply