Câteva lucruri interesante legate de sărut

Sărutul este una dintre cele mai vechi dovezi de iubire din lume iar în cele ce urmează vom aduce în discuție câteva lucruri destul de interesante legate de acest obicei străvechi al oamenilor.

Câteva lucruri interesante legate de sărut

Cel mai lung sărut din lume – a avut loc în 2013 și conform oficialităților, a durat nici mai mult nici mai puțin de 3 zile. Recordul de 58 de ore, 35 de minute și 58 de secunde aparține unui cuplu din Thailanda. Ekkachai Tiranarat și Laksana Tiranarat au început să se sărute pe 12 februarie în Pattaya, Thailanda, și s-au oprit pe 14 februarie, de Valentine-s Day.

Cel mai lung sărut dintr-un film – 3 minute și 24 de secunde. A avut loc culmea, între două femei în 2010 în cadrul filmului Elena Undone. Cele două protagoniste au doborât recordul precedent care data din 1941, din filmul numit You’re in the Army Now. Acel sărut a ținut doar 3 minute și 6 secunde. Așteptăm cu nerăbdare cine o să bată și recordul din Elena Undone.

Legi ciudate legate de sărut – în SUA (adică unde altundeva?) poliția dă amendă în statele Iowa sau Indiana bărbaților cu mustață care sunt prinși sărutând femei în public. De asemenea, în Colorado, tot SUA, există o lege care spune că bărbații nu au voie să sărute femei în timp ce acestea dorm, și deloc duminică. Iar în Florida, SUA, nu ai voie să-ți săruți soția pe sâni.

Femeile au un sărut mai curat – probabil din cauza faptului că folosesc mai multă ață dentară, ori se spală pe dinți de mai multe ori pe zi. Ele au potrivit statisticilor o respirație mai curată.

Frica de sărut este reală – se numește philemafobie (philema este cuvântul grecesc pentru sărut). Este foarte întâlnită printre adolescenți, printre cei care nu au experimentat încă acest obicei. Dacă suferiți de așa ceva trebuie săp știți că în timpul sărutului se schimbă 80 de milioane de bacterii care fac bine sistemului imunitar.

Reply